Gjeldende regler for etablering av medlemskap / brukerkonti på www.nordicmafia.org og www.ellar.no. Disse reglene er gjeldende fra 16. oktober 2015. (Sist oppdatert 16. oktober 2015 kl 16:39

Ved enhver pålogging og registrering sier brukeren seg enig i følgende regler. Fra dette punkt blir sluttbrukeren (brukeren som skal opprette en bruker på www.nordicmafia.org, eller logge seg på en eksisterende bruker) referert til som "brukeren".

Nordicmafia.org, Ellar.no, Ellar Development AS og deres samarbeidspartnere forbeholder seg retten til å endre vilkårene uten varsel, og brukeren er selv ansvarlig for å holde seg oppdatert etter de nye vilkårene. Ved bruk av referanser til "Ledelsen" i dokumentet menes alle brukere i spillet som enten er: "Moderator", "Senior Moderator" eller "Administrator".

Retningslinjer for www.nordicmafia.org - 16 Oktober 2015


Innholdfortegnelse. 1. KONTOREGLER, GENERELLE BETINGELSER OG FORBUD RELATERT TIL KONTOER
2. FORPLIKTELSER
3. KOMMUNIKASJON I SPILLET
4. KJØP OG SALG
5. ANSVARSFRASKRIVELSE 6. LOVBRUDD OG REGELBRUDD
7. TJENESTER FRA ELLAR DEVELOPMENT AS.
Poengkjøp på Nordicmafia.org anses som en betalt tjeneste fra Nordicmafia.org. Alle tjenester på Ellar.no eller Nordicmafia.org som inneholder at brukeren blir belastet for et beløp anses som en betalt tjeneste hos Ellar Development AS.

8. ANNET